labužníků ráj

6. 9.

  • Polévka: Masová s rýží (1,9)
  • Základní I: Hovězí pečeně ruská , knedlík (1,3,7,9)
  • Základní II: Bryndzové halušky, salát (1,3,7)
  • Základní III: Pohankové rizoto s kuřecím masem, salát (7)
  • Diabetická: Vařené vejce, špenát, brambory (1,3,7)
  • Výběr: Vepřový vrabec,jihočeská lepenice (1,3,7)
  • Polévka: Kmínová s vejci(3)
  • Bezlepková: Hovězí plátek,restovaná fazolka,brambory
  • Polévka: Kmínová s vejci (3,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Krůtí sekaná, bramborová kaše, salát (1,3,7)

13. 9.

  • Polévka: Kulajda (1,3,7,9)
  • Základní I: Opečený salám, baskické fazole, chléb (1,3,7)
  • Základní II: Houbové rizoto, okurka (12)
  • Základní III: Rybí filé na kmíně, bramborová kaše, okurka.1,3,4,7
  • Diabetická: Sekaná pečeně, brambory, salát (1,3,7,)
  • Výběr: Hovězí svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7,9)
  • Polévka: Fazolová(9)
  • Bezlepková: Vepřové žebírko na žampionech, rýže
  • Polévka: Chlebová (1,3,7,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Mletý krůtí přírodní řízek, bramborová kaše, kompot( 1,3,7,8,12)

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
  • 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Bezlepkové menu je nutné objednávat den předem, děkujeme za pochopení.

Jídla připravil p. Flodr s kolektivem.

Přihlásit se
facebook