labužníků ráj

7. 9.

  • Polévka: Krupicová s vejci (1,3,9)
  • Základní I: Smažený karbenátek, brambory, salát (1,3,7)
  • Základní II: Vařené vejce,dušená fazolka, knedlík (1,3,7)
  • Základní III: Rybí filé na kmíně, bramborová kaše,okurka (4,7)
  • Diabetická: Svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7,9)
  • Výběr: Brodská sekaná pečeně,brambory,salát (1,3,7) +moučník
  • Polévka: Hovězí (9)
  • Bezlepková: Smažené kuře, brambory, salát (3,7)
  • Polévka: Hovězí s játrovou rýží (1,3,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Pečené kuře, brambory (1)

14. 9.

  • Polévka: Hovězí s těstovinou (1,3,7,9)
  • Základní I: Pečené kuře na česneku, zeleninová rýže, kompot (1)
  • Základní II: Vaječná omeleta se špenátem, brambory (1,3,7,12)
  • Základní III: Zapečené těstoviny se špenátem a drůbežím masem, salát(1,3,7)
  • Diabetická: Hovězí maso s rajskou omáčkou, knedlík(1,3,7)
  • Výběr: Smažený kuřecí řízek,brambory,salát (1,3,7)
  • Polévka: Ragú s rýží (7,9)
  • Bezlepková: Smažený karbanátek, bramborový salát (3,7)
  • Polévka: Slepičí s kapáním (1,3,7,9)
  • Žaludeční a žlučníková: 

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
  • 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Bezlepkové menu je nutné objednávat den předem, děkujeme za pochopení.

Jídla připravil p. Flodr s kolektivem.

Přihlásit se
facebook