labužníků ráj

3. 9.

  • Polévka: Koprová (1,7)
  • Základní I: Masové kuličky s rajskou omáčkou, těstoviny (1,3,7)
  • Základní II: Květákový nákyp, brambory, salát(1,3,7,)
  • Základní III: Sekaný hovězí řízek na žampionech, rýže (1,3,7)
  • Diabetická: Vepřové maso po španělsku, rýže (1,3,10)
  • Výběr: Maminčino kuře (1,3,7)
  • Polévka: Bramborová(9)
  • Bezlepková: Kuřecí maso s broskví a sýrem,brambory (7)
  • Polévka: Bramborová (1,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Vepřové maso stroganov, brambory (1,3,7)

10. 9.

  • Polévka: Kmínová s vejci (1,3,9,)
  • Základní I: Vařené vejce, čočka na kyselo, chléb (1,3,7,10)
  • Základní II: Zapečené těstoviny s brokolicí, salát(1,3,7)
  • Základní III: Vepřová pečeně na žampionech, rýže (1
  • Diabetická: Vepřové maso po řecku,těstoviny (1,3,7)
  • Výběr: Milánská krkovička, těstoviny(1,3,7)
  • Polévka: Mrkvová
  • Bezlepková: Vepřové maso, dušený hrášek, brambory (7)
  • Polévka: Bulharská (1,3,7,)
  • Žaludeční a žlučníková: Vepřové maso, dušená mrkvička s hráškem, brambory (1)

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
  • 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Bezlepkové menu je nutné objednávat den předem, děkujeme za pochopení.

Jídla připravil p. Flodr s kolektivem.

Přihlásit se
facebook