labužníků ráj

5. 9.

  • Polévka: Zelná (1,7)
  • Základní I: Drůbeží rizoto, salát (9,7)
  • Základní II: Nudle s tvarohem, kompot (1,3,7) +ovoce
  • Základní III: Zapečené špagety s krůtím masem a zeleninou, salát (1,3,7)
  • Diabetická: Kuřecí maso na paprice, těstoviny (1,3,9)
  • Výběr: Krůtí játra s jablky, rýže (1)
  • Polévka: Masová(9)
  • Bezlepková: Hovězí svíčková na smetaně, těstoviny(3, 9,)
  • Polévka: Masová s těstovinou (1,3,7,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Dietní svíčková na smetaně, knedlík (1,3,7,9)

12. 9.

  • Polévka: Gulášová (1)
  • Základní I: Zeleninové lečo s párkem,brambory (1,3)
  • Základní II: Hanácký koláč (1,3,7)
  • Základní III: Staropolský bigos, chléb (1,3,7,12)
  • Diabetická: Vepřové maso,míchaná zelenina, brambory (1,3,7)
  • Výběr: Hukvaldský závitek, rýže (1)
  • Polévka: Kuřecí se zeleninou (9)
  • Bezlepková: Hovězí vařené, rajská omáčka, těstoviny (3,7)
  • Polévka: Francouzská (9)
  • Žaludeční a žlučníková: Dietní hovězí guláš se zeleninou, knedlík (1,3,7,9)

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
  • 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Bezlepkové menu je nutné objednávat den předem, děkujeme za pochopení.

Jídla připravil p. Flodr s kolektivem.

Přihlásit se
facebook