labužníků ráj

4. 9.

  • Polévka: Hovězí s kapáním (1,3,7,9)
  • Základní I: Rybí filé na másle, bram. kaše, okurka (4,7)
  • Základní II: Smažené zeleninové karbanátky, brambory,okurka(1,3,7,9)
  • Základní III: Vepřové maso, špenát, brambory (1,3)
  • Diabetická: Vepřový závitek s vejci, brambory, okurka (1,3,7)
  • Výběr: Segedinský guláš, knedlík (1,3,7)
  • Polévka: Pórková(7)
  • Bezlepková: Zapečené těstoviny s vepř.masem a zeleninou(3,7,9
  • Polévka: Pórková se zeleninou (1,7,9)
  • Žaludeční a žlučníková: Tvarohová žemlovka (1,3,7)

11. 9.

  • Polévka: Hrstková (1,3,7,9,12)
  • Základní I: Segedinská vepřová plec, knedlíky (1,3,7,12)
  • Základní II: Smažené žampiony, brambory, tatarská omáčka1,3,7.
  • Základní III: Vepřenky s cibulí, brambory (1,3,7)
  • Diabetická: Pečené kuře, žampionová rýže(1)
  • Výběr: Staročeská sekanina, brambory,okurka (1,3,7)
  • Polévka: Žampionová(7)
  • Bezlepková: Smažená brokolice, brambory, salát (3,7)
  • Polévka: Mrkvová (1,3,7)
  • Žaludeční a žlučníková: Piškot s krémem (1,3,7,)

ZNAČENÍ ALERGENŮ V JÍDELNÍM LÍSTKU

  • 1. Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda)
  • 2. Korýši a výrobky z nich
  • 3. Vejce a výrobky z nich
  • 4. Ryby a výrobky z nich
  • 5. Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
  • 6. Sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. Mléko a výrobky z něj
  • 8. Skořápkové plody a výrobky z nich (všechny druhy ořechů)
  • 9. Celer a výrobky z něj
  • 10. Hořčice a výrobky z ní
  • 11. Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. Oxid siřičitý a siřičitany (např. sušené meruňky)
  • 13. Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. Měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Bezlepkové menu je nutné objednávat den předem, děkujeme za pochopení.

Jídla připravil p. Flodr s kolektivem.

Přihlásit se
facebook